01 02 03 04 06

Afscheid van openbare basisschool De Torenuil in IJsselstein.


Na tien jaar is obs De Torenuil gestopt met de  sponsoring van Stichting Children of Durgapur.

Het afscheid ging gepaard met een optreden van het schoolkoor en schoolorkest .  Hierbij waren Ans en Fons Schillings aanwezig.  Na afloop mochten zij de opbrengst van de slotactie, een cheque  van 800 euro, in ontvangst nemen.

 


Met veel enthousiasme hebben de kinderen ieder jaar deel genomen aan een spaarsysteem. En zo konden we elk jaar een aanzienlijk bedrag tegemoet zien. Het succes is voor een groot deel te danken aan Juffrouw Marja en Juffrouw Kelly.  Zij waren degenen die de kinderen elk jaar weer enthousiast wisten  te maken. Dank ook aan de schoolleiding, de oudervereniging , de kinderen en de ouders.

                                                  
Er is nu voor een ander project gekozen. Dat is natuurlijk jammer. Maar het is wel  fijn om te weten dat nu een ander project door de school gesteund wordt.  Na zoveel jaren hadden we een goede band met de school gekregen. We waren altijd welkom . We bezochten de school regelmatig om over het project te vertellen. Was er bezoek van mensen uit Durgapur, dan bezochten we met hen de school. De laatste keer in oktober  2013 met manager Sandip en zijn gezin.

 
Stichting Children of Durgapur bedankt nogmaals iedereen die bij de sponsoring betrokken was en wenst juffrouw Kelly veel succes toe bij haar werk voor het nieuwe project.

 

Fons Schillings
(secretaris Stichting Children of Durgapur)

Copyright © 2023. All Rights Reserved.