01 02 03 04 06

OPBRENGST VASTENACTIE 2016 VAN BASISSCHOOL VINKENBOS IN SPRUNDEL IS WEDEROM BESTEMD VOOR STICHTING “CHILDREN OF DURGAPUR”.

Net als in januari 2015 werden we ook dit jaar blij verrast met de mededeling dat de opbrengst van de Vastenactie 2016 van Basisschool Vinkenbos geschonken zou gaan worden aan onze stichting t.b.v. ons weeskinderenproject in Malandighi.


Op donderdagmiddag  18 februari hebben  Pieter de Nijs  en Jan Doggen op school verslag gedaanvan ons bezoek aan Malandighi en de reis naar Murshidabad in oktober 2015 door middel van een PowerPointpresentatie en dat heeft net als vorig jaar weer geresulteerd in een fantastische donatie aan onze stichting.Op dinsdagmiddag 22 maart is in het bijzijn van alle leerkrachten, kinderen en de enthousiaste ouders van de werkgroep de cheque met het fantastische bedrag van € 1.835,81 aan Pieter en Jan overhandigd. Door de school is het bedrag nog eens opgehoogd naar € 2.500,00. Ongelooflijk bedankt!!!


De bedoeling is dat het geld gebruikt gaat worden voor de aanschaf van sport- en spelmaterialen en vervanging van de audio- / videoapparatuur.  

Jan Doggen

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.